Boards, polyuretaani, Therma

Boards, polyuretaani, Therma

Markkinoilla eristeiden ovat myös paneelien polyuretaanista PIR – tuote, jolla on korkein energiatehokkuutta ja parhaan mahdollisen ratkaisun lämmöneristykseen. PIR vaahto on yleensä valittu tuote lämmöneristykseen kaikkialla teknisesti kehittyneitä maailmassa. Levyt PIR Therm voi säästää yli 100 kertaa enemmän energiaa kuin mitä käytetään niiden tuottamiseen. Emolevyt PIR voi säästää noin 40% hukkaan energiaa verrattuna eristämättömästä rakennukseen. Mikään muu eristin ei takaa tällaista säästöjä.
Therm levy polyuretaani PIR on kosteutta kestävä ja tunteeton tunkeutuminen ilman, että mukavuus raikas ja puhdas ilma talossa. Kosteus ei tihkua sisälle, ei muodosta kastepiste, ei synny niin, että edellytyksistä kehittää haitallisten hometta ja homeen. Umpisoluinen rakenne ja korkea materiaalin tiheys emolevy tarjota korkea terminen vakaus koko rakennuksen käyttöiän, menettämättä eristysominaisuudet.
Suuri etu PIR levyjen on lukuisia käyttömahdollisuuksia. Tämä johtuu siitä, että samat tekniset edut, mutta myös helppokäyttöisyys ja puute erityisvaatimuksia rakennuksen suunnittelua. Niitä käytetään erityisesti teollisuus-, asuin- ja.